Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky pre bábiky
- Este mi tovar nebol doruceny.
- Kvalitná drevená hračka, pekné farby.
Odporúčam všetkým, kvalitná drevená hračka, určite vydrží dlhšie ako plastový nábytok. Pekné farby.
Pekné vyprecovane
Je to perfekne
Podľa predstáv a popisu
- Nábytok je pekný, oblý, farebný.
- Nalepené nekvalitné zrkadielka s čiernymi fľakmi.
OK
- Košík je pekný, ľahký, vhodný pre 2 ročnú "mamičku".
Vhodný do väčších aj menších detských izieb.
- krasne a vyborna kvalita
vyborna kvalita a krasne sedia na babike
som veľmi spokojná, perinky sú veľmi pekné
- Kreatívna hračka vhodná pre simuláciu sociálnych rolových situácií zábavnou nenásilnou formou. Navyše ekologická hračka, prírodný materiál, nepodporuje agresivitu dieťaťa, nevyvoláva závislosť (ako napr. PC hry, mobily), do hry sa môže sa zapojiť viac detí. Prijateľná cena. Vhodné pre dievčatká i chlapcov.
Kreatívna hračka vhodná pre simuláciu sociálnych rolových situácií zábavnou nenásilnou formou. Navyše ekologická hračka, prírodný materiál, nepodporuje agresivitu dieťaťa, nevyvoláva závislosť (ako napr. PC hry, mobily), do hry sa môže sa zapojiť viac detí. Prijateľná cena. Vhodné pre dievčatká i chlapcov. Výborne kombinovateľná s hocijakými inými hračkami, malými bábikami, panáčikmi z lega, miniplyšáčikmi...
- kraaasneee presne ako na obrazku
odporucam
- Vyzerá fakt ako malá autosedačka.
- Poťah možno stiahnuť a prať.
- Pohyblivá rúčka.
- Trochu ma prekvapilo, že je to "len" veľmi jednoduchý plastový výlisok - myslel som, že za tu cenu to bude niečo sofistikovanejšie.
- Mám pocit, že je mierne nevyvážená - dúfam, že sa s bábikou nebude prevracať.
Myslím, že pekná hračka pre malú slečnu. Vyššie uvedené výhrady malá slečna asi riešiť nebude :)
- Krasna a priestranna postielka
Max.spokojnost
Polesie Súprava vanička pre bábikyč.3
Pridané: 1. októbra 2015
(naposledy upravené 1. októbra 2015)
Zakúpený v Hračky Ryo
- Rozmery
- Veľa doplnkov
Výborný darček pre malé slečny. Kvalitný produkt, ktorý je doplnený o pestrú výbavu, ktorá nemôže pri starostlivosti o bábiky chýbať. Spokojnosť s rozmermi vaničky. Nie je malá a nožičky jej dodávajú dobrú stabilitu.
trochu tazsie sa prilba zapina, dcerke to nejde samej, takze treba pomoct. vcelku som spokojna.
Vnučka sa teší, že aj bábika má prilbičku keď sa spolu vozia na bicyklíku.
kvalitné
rozkošné, kvalitné
krásne
Zobrazujem 401 - 420 zo 440 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 20 [ 21 ] 22 Ďalšie »