Najnovšie recenzie zo sekcie Doplnky pre bábiky
Nabytok je pekny, pevny, problem su dvierka na skrinkach. Jedny boli odlomene uz pri dodani, dreveny tenucky kolicek na ktorom sa mali otacat bol krivo navrtany a prerazil prednu stenu skrinky. Vsetky kolicky na otacanie dveri na skrinke su tensie ako sparadlo, lamu sa aj pri opatrnej manipulacii.
Veľké sklamanie. Kúpili sme skúter ako darček dcérke pod stromček, preto nebol hneď vyskúšaný po kúpe. Bohužiaľ na Vianoce nefungoval. Musíme ho reklamovať. Dcérka bola sklamaná, že Ježiško poslal pokazený darček. Odporúčam si skúter po zakúpení vyskúšať, pretože som čítala potom viacej recenzií a je to veľmi kazivý produkt. Škoda
vnučke sa produkt velmi páčil
vnučke sa velmi páčil tento produkt
Rýchlosť dodania
Potesila. Nemam co vytknut.
- bez problemov
- výborná cena za bábiku a množstvo doplnkov
- Overal som kúpila pre 5 ročnú vnučku, lepšie povedané pre jej bábiku Tominka ktorú všade nosí so sebou. Bála som sa však že keď je to chlapec či sa jej bude ružový overal páčiť, keď si darček rozbalila tak sa jej očká rozžiarili a k tomu niet čo dodať. Pre mňa najkrajší darček s ktorým som ju urobila šťastnou.
Veľmi pekné oblečenie pre bábiku baby Annabell. Vkusne darčekovo zabalené. Materiál mäkký ako pre bábiku. Boli sme spokojné obe aj ja aj vnučka.
Barbie bez šatníka? S týmto hra získala ďalší rozmer a priipojili sa aj staršie kamosky a už sa prezliekajú a menia si šaty.
- Kvalitné, nefarbia nohy bábike
- viac plastu ako dreva
- nezodpovedá obrázku v ponuke
SDS Perinky do kočíka pre bábiky Srdiečka veľká červená / Srdiečka veľká biela bavlna 27/40 25/20 cm
- Krásny výrobok, vnučka sa poteší na vianoce
Pekná, odporúčam
- Krasne vyhotovenie
- veľmi rozkošné doplnenie šatníka malej Sofie :)
- detičky sa zaručene potešia zázračnej kojeneckej flaši
- Objednavka vybavená rýchlo a pohodlne z tepla domova.
- Produkt dobrý, poštovné nie veľmi vyhovujúce
S objednaným produktom som spokojná, len poštovné tvorí skoro polovicu hodnoty objednaného tovaru. Ináč super odporúčam.
- Krásne svieti
Zobrazujem 161 - 180 zo 441 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...23 Ďalšie »